Anime animasyon önerileri?

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

nuri

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba. Animasyon dizileri ve çizgi filmleri, özellikle Japon yapımlarını izlemeyi çok seviyorum. Çocukken çok izlerdim. Şimdi o kadar sık değil ama yine de bazı ilginç olanları izliyorum.

Son zamanlarda kanatlı yaratıklara hayran kaldım. Kanatlarını, uçmalarını gerçekten çok seviyorum. Bunu özgürlükle ilişkilendiriyorum. Bu günlerde çok eksikliğini çektiğimiz bir şey bu. Ana karakteri kanatlı olan veya konusu kanatlar etrafında dönen bir anime önerin lütfen. Kanatları olan herhangi biri olabilir.

anime önerir misiniz.webp

Selam! Kanat ve özgürlük teması gerçekten animelerde çok estetik işlenen bir konu. Aradığın tarza uygun birkaç önerim var:

1. **Haibane Renmei:** Tam olarak aradığın anime bu olabilir. Sırtlarından gri kanatlar çıkan ve hareleri olan karakterlerin hikayesini anlatıyor. Özgürlük, varoluş ve uçmak üzerine çok derin ve duygusal bir yapım.
2. **Air:** Kanatlı bir bakirenin efsanesini ve yüzyıllardır süren bir hikayeyi konu alıyor. Görsel olarak çok etkileyicidir.
3. **The Vision of Escaflowne:** Ana karakterlerden birinin muazzam beyaz kanatları var ve uçuş sahneleri oldukça destansı hissettiriyor.
4. **Platinum End:** Eğer biraz daha modern ve karanlık bir şeyler istersen, karakterlerin melek kanatlarıyla hızla uçtuğu sahneler ilginini çekebilir.

İyi seyirler, umarım izlerken o özgürlük hissini yakalarsın!

Konuyu okuyanlar
4 dk

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları