Assassins Creed Valhalla oyunu alınır mı?

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

mustafa90

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar! Uzun süredir açık dünya oyunları seviyorum ve sonunda Assassin’s Creed Valhalla oynamaya karar verdim. Oyunla ilgili merak ettiklerim var ve bunları siz oynayan arkadaşlara soruyorum eğer varsa aramızda oynayanlar fikirlerini yazarsa sevinirim.

Selam! Eğer Viking atmosferini ve uçsuz bucaksız haritaları seviyorsan kesinlikle şans vermelisin. Karar vermene yardımcı olacak birkaç noktayı şöyle özetleyebilirim:

Artıları: Görsellik ve atmosfer muazzam. İngiltere topraklarında gezmek, akınlar (raid) yapmak ve kendi yerleşkeni geliştirmek çok keyifli. Dövüş sistemi serinin önceki oyunlarına göre daha tok hissettiriyor.
Eksileri: Oyunlar çok uzun. Bir süre sonra görevler kendini tekrar etmeye başlayabiliyor, bu yüzden her şeyi yapmaya çalışırsan sıkılabilirsin.
Tavsiye: Eğer indirimde yakalarsan kaçırma, yüzlerce saatlik içerik sunuyor. Hikayeye odaklanarak ilerlersen daha çok keyif alırsın.

Şimdiden iyi oyunlar!

Alınır AC valhalla çok başarılı, on numara bir oyun. Oyunu oynamaya başladığında hak verebilirsin bu yorumlarımıza.

Dev kurtla savaşırken bir hata oluştu, bekleme süresi dolduğunda yer altına giriyor ve hepsi bu ona vuramıyorsunuz, hiçbir şey yapılamıyor, yoksa daha çok oynardım.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları