Bağlantı Kurma Strateji Fikri?

Muratbara

Kayıtlı Kullanıcı
Bağlantı kurma, içeriğinizin sıralaması için önemlidir, ancak bu günlerde konuk gönderisi, imza bağlantısı, blog yorumu, dizin gönderimi, makale gönderimi vb. gibi stratejilerle çeşitli web sitelerine bağlantılarımı göndererek manuel olarak geri bağlantı oluşturmaya çalışmıyorum. Bunun nedeni, bu bağlantı kurma yöntemlerinin Google ve diğer arama motorları tarafından beğenilmemesidir. Örneğin, konuk gönderisi, bir tür düzenleme yoluyla geri bağlantılar oluşturarak sistemi aldatmaya çalışmak olarak görüldüğü için hoş karşılanmaz. Bağlantı değişimi de arama motorları tarafından tercih edilmez. Bu günlerde, çoğunlukla organik geri bağlantılar için çabalıyorum. İnsanların içeriğimi gerçekten beğendikleri için bağlantımı paylaşmaları için yüksek kaliteli içerik yayınlıyorum. Bağlantıları manuel olarak oluşturmaya karar verirseniz, yalnızca sizinkinden daha yüksek sıralanan siteleri kullanın.

Bir sürü strateji var, ben link kurma konusunda pek profesyonel değilim, eğer buradaysan bana biraz daha anlatabilir misin? sanki ne hakkında konuştuğunu biliyormuşsun gibi konuşuyorsun

TechFoumTR Blog Yazıları