Battlefield 6 güncellemesinden sonra ses hatası

esintiler

Kayıtlı Kullanıcı
İyi günler! Savaş alanına Redsec modunu ekleyen güncellemeden sonra, oyun yaklaşık 30 dakikalık bir oyundan sonra bir ses hatasıyla karşı karşıya kalıyor. Hata kayboluyor. Üstelik bu sadece bu oyunda geçerli.

Oyun, bir noktada kulaklık çıkış aygıtını zorla başka bir aygıta değiştiriyor gibi görünüyor, ancak görev yöneticisinde her şey değişmeden kalıyor.
Sürücüleri suçladım ama yeniden yüklediğimde sonuç 0 oldu.

Reddit'te buna benzer çok az durum var (ama varlar) ve orada bulduğum yöntemler bana yardımcı olmadı. Sürücüleri yeniden yüklemek/güncellemek, ses yenileme hızını değiştirmek ve aygıt yöneticisinde diğer bağlantı noktalarını devre dışı bırakarak diğer seçenekleri ortadan kaldırmak da işe yaramadı.

Güncellemeden önce her şey sorunsuz çalışıyordu ve böyle bir sorunun olabileceğini hiç düşünmemiştim. Elbette resmi destekten herhangi bir yanıt alamıyorum. Başka oyunlarda da benzer sorunlarla karşılaşıp çözüm bulan var mı?

Bir yazıda okumuştum. Ses sınırı aşıldı. Oyun ile ilgili olduğunu düşünüyorum hali hazırda çalışan sistemlerinizi güncellediğinizde bazı olumsuzluklar olur.

TechFoumTR Blog Yazıları