Beyler, Steam'deki indirim hakkında bana bilgi verir misiniz?

paradiSe

Kayıtlı Kullanıcı
Şu anda bazı Asya dövüş sanatlarına özel indirimler var ve çıkış tarihinden bu yana ilk kez Wukong'da %20 indirim yaptılar. İndirim yarın bitiyor ama yaz indirimi başlıyor, indirimin daha fazla olma ihtimali var mı? Peki bu durumda oyunu hemen iade edip tekrar satın almam mümkün olacak mı? Geliştiricilerden gelen bir gönderide indirimin sadece yaz indirimi için uzatılacağı yazıyordu.

Yaz indirimi başlıyor, indirimin daha fazla olma ihtimali var mı düşündüm araştırdım, ya yaz indirimi boyunca hiç indirim olmayacak ya da aynı indirim olacak.

Yaz indirimi mi varmış benim neden haberim yok bu konuyu derinlemesine bilmem gerekiyor indirim varsa kafamda ki bir iki oyunu incelemeliyim.

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.