Herkese merhaba, ipconfig /release'i denedim ve ardından statik bir IP adresi ayarladım, ardından NIC'imde dhcp'yi tekrar etkinleştirdim, yine de aynı IP DHCP tarafından alındı. Bilgisayarımın IP adresini unutmasını sağlamanın bir yolu var mı?
TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..
Herkese merhaba, ipconfig /release'i denedim ve ardından statik bir IP adresi ayarladım, ardından NIC'imde dhcp'yi tekrar etkinleştirdim, yine de aynı IP DHCP tarafından alındı. Bilgisayarımın IP adresini unutmasını sağlamanın bir yolu var mı?
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
Farklı bir sorunda lütfen konu açmaktan çekinmeyin. Sorun çözüldüğüne göre kilitlendi.Teşekkür ederim. İşe yaradı çok saolun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.