Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Techforum.tr destek ekibi kullanıcıların parolaları hiçbir şekilde aşmalarına yardımcı olamaz. Bu sizin güvenliğiniz içindir.
Bu politikayı desteklemek için, forumlarımızda şifre kırma ile ilgili hiçbir gönderi paylaşılmamasını rica ediyoruz. Bu tür gönderiler silinecek ve bu tür bilgileri paylaşan kullanıcılar forumlardan yasaklanabilir.
Donanım BIOS parolalarının sıfırlanmasıyla ilgili sorular için, kullanıcı ve kayıtlı üyelerimiz için doğru prosedür Donanım üreticilerinin sitelerindeki ilgili kaynaklara yönlendirebiliriz.
Topluluğumuzu güvende tutmaya yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.
Bilgisayarınızı kapatmayın yazan ekran %7'de takılı kalıyor. Tam modeli bilmiyorum ama F2, F5, F8'i denedim, hiçbir şey beni güvenli moda sokmuyor, girebilseydim kolay bir düzeltme olurdu ama neye basarsam basayım o mavi güncelleme ekranı çıkıyor.
Herhangi bir öneriniz var mı? Teşekkürler
Herkese merhaba
Umarım bunu buraya doğru foruma yazmışımdır sorun olmaz herhalde, Asus G752VY'im iyi bir şekilde çalışıyordu, ancak güç kablosunun kapalı olduğunu fark etmedim. Dizüstü bilgisayar aniden kapandı. Tekrar açtım, klavye çalışmadı.
5x M düğmeleri çalışıyor, ancak geri kalan tuşlar çalışmıyor. Aygıt yöneticisi çalışma durumunda bir klavye gösteriyor. Sürücü güncel. Harici USB klavye çalışıyor. Önyükleme sırasında F2'yi denedim ve BIOS'a girdim ve klavye orada da çalışmıyor. Bu...
Merhaba, ASUS TUF Gaming F15 serisi laptopum bozuldu ve Asus servisine gönderdim. Anakart değişimi gerektiğini söylediler. Ancak internette "Anet Bilişim" adında bir firmaya rastladım ve hizmetlerinde ileri seviyede laptop tamiri sunduklarını yazıyorlar. Google yorumları da fena değil. Anet Bilişim'den daha önce hizmet alan var mı? Veya siz hangi servisi öneriyorsunuz? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
Asus A16 AMD 7700s dizüstü bilgisayarım oyunlarda zorlanıyor. Deneyimimi bozuyor. En azından bu özelliklere sahip 4080, 16b ram, 500GB'lık 16 inçlik bir dizüstü bilgisayar arıyorum. OLED veya Mini LED ekran isterdim ancak bunlar bonus. Birisi bana bir tane önerebilir mi? Doğru özellikleri elde etmek için kullanılmışını bile almaya razıyım.
Asus Laptop Modelleri:
Asus, farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun geniş bir laptop yelpazesi sunar. İşte bazı popüler Asus laptop serileri:
Zenbook: Şık tasarım, ince ve hafif yapısıyla öne çıkan ultra taşınabilir laptoplar. İş ve günlük kullanım için idealdir.
Vivobook: Daha uygun fiyatlı, günlük kullanım ve okul için uygun laptoplar.
TUF Gaming: Oyuncular için yüksek performanslı laptoplar. Güçlü işlemci ve ekran kartına sahiptirler.
ROG (Republic of Gamers): En üst düzey oyuncu...
Dizüstü bilgisayarımı 65W PD şarj cihazımdan ayırdığımda USB C'den USB C'ye kablo aracılığıyla, dizüstü bilgisayarımı yeterince şarj ettikten sonra, sistemde takılı simgesiyle birlikte durum takılı olarak görünüyor. Bu şarj LED'i dizüstü bilgisayarı kapattıktan sonra bile yanık kalıyor ve yeniden başlattığımda durum değişmeden kalıyor. Bunu sonlandırmanın tek yolu dizüstü bilgisayarın arka kapağını açmak ve pil terminalini anakarttan ayırmak veya belki de sıfıra kadar boşalmasına izin vermek...