Düz veya nötr kulaklıklar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uyanık

Kayıtlı Kullanıcı
Düz veya nötr bir ses üreten kulaklıklar hakkında ne düşündüğünüzü bilmek istiyorum. Müzik dinlemek için uygunlar mı? İzleme vb. için öneriyorsunuz ancak her zaman müzik dinlemek için en uygun olmadıklarını vurguluyorsunuz. Örneğin, bir Behringer HPM1000, bir netbook veya PC'de ekolayzır kullanarak diğer ekolayzırlar gibi çalışmalı mı?

Saygılarımla.

Bir yandan, düz veya nötr kulaklıklar kesinlikle her şey için mükemmeldir. Profesyonel olarak müzikle uğraşmak için mükemmel kulaklıklardır, bu yüzden üst düzey perakendeciler bunları stüdyo kulaklıkları olarak sınıflandırır. Sonra, zevkinize bağlı olarak, bir kulaklık türü veya diğerini seçersiniz. Aslında, her markanın kendine özgü bir imzası vardır, ancak tüm üst düzey kulaklıklar düz eğrilerin etrafında uçuşma eğilimindedir.

Müzik dinlemek için mükemmeldirler ve stile bağlı olarak, bile uygundurlar. Eğer zaten bir tane varsa ve zevkiniz için çok düzse, imkanınız varsa onları kolayca renklendirebilirsiniz, bu yüzden sorun yok.

HPM1000 bana stüdyo kulaklığı gibi görünmüyor, sesin kötü olması ve kapalı olmaları ve hatta iyi kapanmamaları gerçeğinden başlayarak, her şeyi duyduğunuz için maliyetine göre ikna ediciler ve birkaç yıl önce kızım için PC de kullansın diye bir tane aldım ve fena değiller, ancak herhangi bir profesyonelin bunları kullandığını hayal edemiyorum. HPS3000 benzer değerde ve kötü olmalarına rağmen çok daha iyiler ve iş için kullanacağım en az şey bir Superlux Hd660 olurdu veya Behringer istiyorsanız BH60 fiyat iyi.

En iyisi, her zaman ki gibi, müzikle yaşıyorsanız pahalı olmayan, yüzlerce yıldır piyasada olan ve her zaman mükemmel çalışan Audio Technica M50, 20 yıldır aldığım ikinci kulaklıklarım arasında yer alıyor, öte yandan müzik için başkaları da var çünkü dediğimiz gibi bana yavan geliyorlar ama o kadarını seviyorum.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları