Fare Otomatik Kaydırma Sorunu?

XPlasma

Kayıtlı Kullanıcı
Bu sorun benim için son Windows güncellememden hemen sonra başladı.

Windows 11 kullanıyorum. Intel i9-=10900, 64 GB Ram, Logitech MX705 Fare, Logitech MK710 klavye. Excel'deyken sayfa durmadan sağa kayıyor. Dosya gezgininde, klasörler bölmesi en alta ulaşana kadar aşağı kayıyor. Dosya listesi otomatik olarak kaymıyor. Bazı web formlarında, açılır kutular otomatik olarak kayıyor. Ayarlar sayfasında, penceremi yeterince küçültürsem bile aşağı kaydıramıyorum. Otomatik olarak en üste doğru kaydırmaya devam ediyor. Word'de veya web tarayıcılarında bu sorunla karşılaşmıyorum çoğunlukla Chrome kullanıyorum.

Denediklerim:
Tüm fare sürücülerini kaldırdım ve yeniden yükledim.
Tüm Bluetooth cihazlarımın pillerini çıkardım ve kablolu bir fare ve klavye taktım.
Bilgisayarı kapattım ve bir saatliğine fişini çektim. Fişi çekilmişken, Bluetooth alıcı-vericisini çıkardım, tüm cihazların pillerini çıkardım. Sonra her şeyi tekrar bir araya getirdim.

Windows'u yeniden yüklemek istemiyorum ama çıldırıyorum.

Herhangi bir fikriniz var mı?

Birkaç Bluetooth fareyle ilgili sorunlar yaşadım, çoğunlukla düzensiz sayfa kaydırma ve tek bir sol tıklamayla çift karakter. Aynı bilgisayara ikisi de kapalı ve pili çıkarılmış halde üçüncü bir fare taktım, sorun olmadı. 2 fareye yakın uzatılabilir güçlü bir manyetik cihaz vardı ve bunun bir etkiye neden olabileceğini düşünüyorum. Örneğin, çok eskiden disketlerin olduğu günlerde yakınlarda bir mıknatıs bulundurmak yasaktı, disklerdeki verileri öldürüyordu.

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.