Windows 11'de desteği olmadığını keşfettikten sonra kablosuz bir fare arıyorum?

burakayal61

Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar
Roccat Kone + 'ın Windows 11'de desteği olmadığını keşfettikten sonra kablosuz bir fare arıyorum kablodan bıktım. Razer Basilisk V3 pro hakkında bazı şikayetler okudum ve diğerleri Logitech G502 X plus hakkında şikayette bulundu. Eski Roccat Kone'um var ve 10 yıldan fazla bir süre sonra hala mükemmel çalışıyor ve bunun kalitesinde yeni bir fare istiyorum.

Hangisini önerirsiniz? Razer, Logitech, başka bir Roccat veya Turtle Beach? Ayrıca Roccat'a güvenenlerin bu ürünlerin kalitesini çok düşürdüğünü okudum ve bu beni korkutuyor.

İyi kalite ve iyi destek konusunda kesin olarak ne satın alabilirim?

Selamlar
Roccat Kone + 'ın Windows 11'de desteği olmadığını keşfettikten sonra kablosuz bir fare arıyorum kablodan bıktım. Razer Basilisk V3 pro hakkında bazı şikayetler okudum ve diğerleri Logitech G502 X plus hakkında şikayette bulundu. Eski Roccat Kone'um var ve 10 yıldan fazla bir süre sonra hala mükemmel çalışıyor ve bunun kalitesinde yeni bir fare istiyorum.

Hangisini önerirsiniz? Razer, Logitech, başka bir Roccat veya Turtle Beach? Ayrıca Roccat'a güvenenlerin bu ürünlerin kalitesini çok düşürdüğünü okudum ve bu beni korkutuyor.

İyi kalite ve iyi destek konusunda kesin olarak ne satın alabilirim?
Atış oyunları (FPS) ve gerçek zamanlı strateji (RTS) için bir fare arıyorsanız, şüphesiz Razer Viper V3 Pro, piyasadaki en hafif farelerden biridir, 54g'dir, kablosuz olması göz önüne alındığında oldukça ilginçtir, 8000 Hz'e kadar yapılandırılabilir.

Dahil edilen sensör 35.0000 DPI'dır, bu da onu piyasadaki en iyisi yapar, 750 IPS hız ve 70 G ivmelenme. Harika bir kaymaya sahiptir, bu da düşük ağırlıkla birlikte farenin hassasiyetine fayda sağlar, bu da bugün piyasadaki en yüksek hassasiyettir.