Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Sor, Paylaş, Öğren: techforum.tr

Gelen E-posta bağlantıları açılmıyor?

TerasKatı

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, yakın zamanda Windows 10 Home 64-bit Dizüstü Bilgisayarımda Mozilla Firefox uygulaması kullanmaya başladım. O zamandan beri bir e-postadaki bağlantıyı kullanarak bir web sitesine erişemiyorum. Bu sorunla ilgili Mozilla'dan bir yanıt alamıyorum ve bunun bir Windows güvenlik sorunu olup olmadığını merak ediyorum. Acer Windows 7 Dizüstü Bilgisayarımda bu yazılım öğesini kullanırken bu sorunu yaşamıyorum. Sorunun ne olabileceğini önerebilecek var mı? Firefox varsayılan tarayıcım olarak ayarlandı.

Merhaba, yakın zamanda Windows 10 Home 64-bit Dizüstü Bilgisayarımda Mozilla Firefox uygulaması kullanmaya başladım. O zamandan beri bir e-postadaki bağlantıyı kullanarak bir web sitesine erişemiyorum. Bu sorunla ilgili Mozilla'dan bir yanıt alamıyorum ve bunun bir Windows güvenlik sorunu olup olmadığını merak ediyorum. Acer Windows 7 Dizüstü Bilgisayarımda bu yazılım öğesini kullanırken bu sorunu yaşamıyorum. Sorunun ne olabileceğini önerebilecek var mı? Firefox varsayılan tarayıcım olarak ayarlandı.
Sorunu bağlantıları manuel olarak açarak deneyin bağlantıların süresi dolmuş olabilir. Bağlantılar çalışıyorsa sorun bir uzantı veya eklentidir sorun yaratan.

E-posta bağlantınızdan, tüm cihazlarınızda, bağlantıyı not defterine veya seçtiğiniz herhangi bir metin düzenleyicisine kopyalayıp yapıştırın. Her durumda tam olarak aynı olduklarını dikkatlice kontrol edin, aynı uzunlukta aynı karakterler vs. Bunu yapmanın en kolay yolu, bir USB belleğe yeni bir metin belgesi oluşturmak ve her yapıştırma arasında bir satır bırakarak metin belgesine yapıştırmaktır.

Not Defteri'nden, her bilgisayarın veya cihazın tarayıcınıza kopyalanıp yapıştırıldığında her bağlantıya erişime izin verip vermediğini kontrol edin.

Gizli bir karakter veya kesilmiş bir bağlantı olduğundan şüpheleniyorum.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları