Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Google Drive mı iCloud mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MoR

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, yakın zamanda iCloud'un 5 GB'lık temel depolama alanına sahip 15 Pro Max'e geçtim ve eski fotoğraflarım bu depolama alanını çok hızlı bir şekilde doldurdu. Şimdi sorum şu ki, halihazırda 2TB'lık bir Google One aboneliğim var ve iCloud'a ihtiyacım olup olmadığını merak ediyorum. iPhone'umdan başka Apple cihazım yok, dolayısıyla cihazlar arasında sorunsuz veri transferi (henüz) bir avantaj değil. Benim esas olarak fotoğraflarımın ve WhatsApp konuşmalarımın yedeklenmesine/kaydedilmesine/senkronize edilmesine ihtiyacım var. Google Drive mı kullanmalıyım yoksa iCloud aboneliği için mi ödeme yapmalıyım?

halihazırda 2TB'lık bir Google One aboneliğim var
Hali hazırda varsa kullanmanızı tavsiye ederim, iCloud kullanmak istiyorum garanti olsun diyorsanız kullanmalısınız karar sizin.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri