Hangi dizüstü bilgisayarlar önerilir?

dosyaCı

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, staj yapıyorum ve 19 yıl sonra dizüstü bilgisayarım sonunda bozuldu. Bu yüzden stajyerler için araştırma ve yazma işlerinde kullanılabilecek, uygun fiyatlı ve kaliteli dizüstü bilgisayarlar hakkında bilginiz varsa rica etmek istedim. Çok sayıda sunum yapmamız gerekiyor ve bunları telefonda yapmak oldukça can sıkıcı, bu yüzden iyi bir şey önerebilirseniz minnettar olurum.

Teşekkürler.

Şu anda, Windows 11 yüzünden on binlerce dizüstü bilgisayar çöpe atılıyor. Ancak, bu bilgisayarlar Linux altında hala mükemmel şekilde kullanılabiliyor.

Dolayısıyla, Windows 11 çalıştıramayan bir cihazı ücretsiz veya çok ucuza bulabilirseniz, üzerine Linux kurun.

Linux'un tek dezavantajı MS Office'in çalışmaması ve aşırı agresif hile ve korsanlık önleme sistemlerine sahip bazı oyunların da çalışmamasıdır. Ancak LibreOffice ile MS Office ile yapabileceğiniz her şeyi yapabilir ve bu birkaç oyundan da vazgeçebilirsiniz.

Windows 7 çalıştırabilen herhangi bir donanım, mevcut Linux dağıtımlarıyla da etkili bir şekilde kullanılabilir. Dolayısıyla, "Windows için artık uygun olmayan eski hurda" olarak adlandırabileceğimiz çok büyük bir seçkiye sahipsiniz.

Bu nedenle, arkadaşlarınızdan, tanıdıklarınızdan, akrabalarınızdan ve özellikle de eğitim kurumunuzdan, artık Windows ile kullanılamayan eski dizüstü bilgisayarları olup olmadığını sorun. Satın alabilirsiniz, ancak önce ücretsiz olarak edinmeyi denemelisiniz.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri