Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

HastaneV1 Klinik Yönetim Sistemi

Boreas28

Moderatör
Yönetici
Yetki Sahibi
Hastanelerin ve doktorların zamanlarını planlamalarına ve hastaların müsait zaman aralıklarına göre randevularını almalarına olanak tanıyan Klinik Randevu Rezervasyon Yönetim Uygulamasıdır.

Ayrıca doktorların hasta ziyaretlerini yönetebilmeleri, ilgili sorunları ve ilaç reçetelerini ekleyebilmeleri sayesinde hasta ziyaret yönetimi de desteklenmektedir.

İşte HastaneV1'in sunduğu bazı Temel Özellikler ve Kavramlar.

HastaneV1 - Laravel Clinic Randevu Rezervasyon Yönetimi

HastaneV1, birden fazla doktorun randevu yönetimi için tam özellikli ve mobil uyumlu, özelleştirilebilir Laravel Klinik yönetim web sitesidir.

DEMO İSTEYENE ARKADAŞLAR BANA DM den ULAŞABİLİRLER.

hastane-yonetim-sistemi.webp

1736088738513.webp

hastane-yonetim-randevu-sistemi.webp

hastane-yonetim-sistemi

hastane-yonetim-randevu-sistemi1.webp

1736089894612.webp

Özellik Açıklaması:​

İşte HastaneV1 in sunduğu bazı Temel Özellikler ve Kavramlar.

Bu bir SASS uygulamasıdır, dolayısıyla tüm sistem için web sitesinin ana açılış sayfasını ve diğer içerikleri yönetecek bir süper yönetici olacaktır.

Kullanıcılar sisteme kayıt yaptırdıklarında yönetici olarak kabul edilecekler, dolayısıyla her kullanıcı, kendi HastaneV1 içeriklerini yönetebileceği ayrı bir yönetici paneline sahip olacak.

İşte HastaneV1 sunduğu bazı Temel Özellikler ve Kavramlar.

Açılış Sayfası​

Hastane, doktorlar ve uzmanlık alanları hakkında hastaların bilgi almasına yardımcı olan güzel bir açılış sayfasıyla karşımıza çıkıyor.

Hastalar, açılış sayfasından randevu alabilir ve ayrıca sisteme kayıt olabilirler. Ayrıca, bizimle iletişime geçin formu aracılığıyla sorularını gönderebilirler.

Yönetim Paneli​

Açılış sayfasının içeriklerini yönetmek için güzel ve kullanıcı dostu bir yönetici paneli oluşturduk.

Yönetici tüm doktorları / hastaları / randevuları yönetebilir ve ayrıca atanmış roller / izinlerle yeni personel hesabı oluşturabilir.

Hastane randevu saatlerini, iletişim e-postasını, numarasını vb. değiştirebileceğiniz gibi sistem ayarlarını admin panelinden değiştirebilirsiniz.

Gösterge Paneli​

Her uygulamada gösterge paneli daha önemli bir yer tutar, oradan hızlı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bugünkü randevular, toplam kayıtlı hasta sayısı vb. hakkında bilgi alabilirsiniz.

Personel Yönetimi​

İsterseniz belirli izinlere sahip yeni kullanıcı hesapları oluşturabilirsiniz. Personel de oturum açabilir ve atanan izinlere göre modüllerin listesini görebilir.

Doktor Yönetimi​

Burada sisteminize eklediğiniz doktorların listesini görebilirsiniz, şu anda sadece admin yeni doktor ekleyebilir. Ayrıca doktorların bilgilerini de değiştirebilirsiniz.

Hasta Yönetimi​

Burada iniş sayfası üzerinden kayıt yaptıran veya sizin eklediğiniz hastaları yönetebilirsiniz. Şifrelerini ve diğer ayrıntılarını buradan değiştirebilirsiniz.

Detaylı ekranda belirli hastalara ait randevu listelerini görebilirsiniz.

Randevu Yönetimi​

Randevular genellikle hastalar içindir, ancak bazı durumlarda hasta adminin randevusunu ayarlamasını isterse, o zaman bu yararlı olacaktır. Admin, hasta adına buradan yeni randevular ayarlayabilir.

Ayrıca burada randevu listelerini görebilirsiniz, orada Takvim görünümü diye bir seçenek daha var, ona tıklayarak takvim görünümünde randevu listelerini görebilirsiniz.

Hasta Ziyaret Yönetimi​

Admin buradan hasta ziyaret kayıtlarını ekleyebilir/silebilir. Hasta ziyaretleri, doktorların hasta ziyaretlerini ve hastaları hakkında diğer bilgileri takip etmek için gireceği kayıtlardır.

Hizmetler ve Kategoriler Yönetimi​

Burada farklı Hizmet türlerini ve kategorilerini ekleyebilirsiniz. Hizmetler genellikle randevularda kullanılır. Hasta randevu alırken hizmeti seçecektir.

Hizmet başına hizmet bedeli tanımlayabilirsiniz.

Ön CMS​

Admin, açılış sayfasının her bir içeriğini buradan değiştirebilir. Örneğin, kaydırıcılar için yeni resimler yükleyebilir, üzerindeki bazı metinleri değiştirebilir, vb.

Programlar​

Program, hastanenin günlük çalışma saatlerini ifade eder. Yönetici, hastane çalışma saatlerini Ayarlar -> Programlar kısmından tanımlayacaktır.

Daha sonra doktorlar hastane saatleri arasında zaman seçebilirler, eğer yönetici hastanenin pazar günü kapalı olacağını söylerse, doktor pazar günü için randevu saati seçemeyecektir.

Ayarlar​

Ayarlar başka bir modül setini de içerecektir.

• Genel Ayarlar
  • Klinik Programları
  • Roller ve İzinler
  • Para Birimleri
  • Ülkeler
  • Devletler
  • Şehirler

Doktor Paneli​

Gösterge Paneli​

Doktorlar, kontrol panelinde bugünün randevu sayısını ve diğer widget'ları görebilirler. Ayrıca son randevuların listesini gün / hafta / ay bazında görebilirler.

Randevular​

Burada doktorlar sadece randevularını görebilir, daha sonra randevu durumunu "girdi", "çıktı" ve "iptal" olarak değiştirebilirler.

Programlar​

Doktorlar bu modülde gün bazında müsaitliklerini ayarlayabilirler, böylece hastaya buna göre randevular verilir. Doktorlar Pazartesi günü 10:00 - 12:00 arasında müsait olacaklarını seçerlerse hasta sadece o saatler arasındaki randevuları görebilir.

Hasta Ziyaret Yönetimi​

Burada doktorlar hastalar için yeni ziyaret kayıtları ekleyebilir ve hastaların sağlık durumlarını takip edebilirler.

Hasta Paneli​

Gösterge Paneli​

Hastalar randevu listelerini kontrol panelinden görebilir, bugünün ve yaklaşan randevularını buradan görebilirler.

Randevular​

Burada farklı hizmetleri seçerek belirli bir doktorla yeni randevu alabilirsiniz. Daha sonra gitmek istemiyorsanız randevuyu iptal edebilirsiniz. Ayrıca randevu kayıtlarınızı da silebilirsiniz.

Ziyaretler Listeleme​

Burada doktorlarınız tarafından eklenen ziyaret listelerini görebilirsiniz. Ziyaret detayları ekranında ise doktorunuz tarafından eklenen reçetelerin, notların, gözlem notlarının ve sorunların listesini görebilirsiniz.

Etiketler​

• Hastane Randevu Rezervasyonu
  • Randevu Rezervasyonu
  • Hastane Yönetimi
  • Rezervasyon Yönetimi
  • Doktor Yönetimi
  • Hasta Yönetimi
  • Hastane Programı
  • Doktor Programı
  • Hasta Ziyaret Yönetimi
  • Hastane için Anasayfa Açılış Sayfası

@Boreas28 emeğine sağlık çok güzel görünüyor emin im ki özel sağlık kuruluşlarının işlerine yarayacaktır. Özel Klinik sahiplerinin ilgisini çekecektir basit bir ara yüz kullanışlı bir modüle benziyor

@Boreas28 emeğine sağlık çok güzel görünüyor emin im ki özel sağlık kuruluşlarının işlerine yarayacaktır. Özel Klinik sahiplerinin ilgisini çekecektir basit bir ara yüz kullanışlı bir modüle benziyor
Evet abi güzel bir sistem olmuş hastane veya klinikler için yönetim sistemi başarılı bir kodlama @Boreas28 emeğine sağlık

Öne Çıkan Konular