Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Windows Server 2022 Temelleri İçin Öneri

oLay

Yeni Üye
Herkese merhaba,

Windows Server 2022 Essentials'ı belki daha eski destekleyen bir makine satın almak istiyorum. Mesele şu ki, araştırma yaptıktan sonra standart bir anakartta WS işletim sistemi kurmanın kolay olmadığını öğrendim çünkü etrafta pek fazla sürücü yok. Sürücüleri olan bir CPU kombinasyonuna sahip bir anakart önerebilir misiniz ya da belki Dell veya HP'den bir öneri, ama çok pahalı değil, sadece Windows sunucusuyla çok basit bir ev server'ı oluşturmak istiyorum.

Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler.

Herkese merhaba,

Windows Server 2022 Essentials'ı belki daha eski destekleyen bir makine satın almak istiyorum. Mesele şu ki, araştırma yaptıktan sonra standart bir anakartta WS işletim sistemi kurmanın kolay olmadığını öğrendim çünkü etrafta pek fazla sürücü yok. Sürücüleri olan bir CPU kombinasyonuna sahip bir anakart önerebilir misiniz ya da belki Dell veya HP'den bir öneri, ama çok pahalı değil, sadece Windows sunucusuyla çok basit bir ev server'ı oluşturmak istiyorum.

Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler.
Vmware üzerinden deneyin daha etkili çalışacağına inanıyorum vmware ye win server kurulumu yapıp denediniz mi.

Öne Çıkan Konular