Intel i7 10700k işlemcisi hakkında fikriniz?

Ali Emir

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba,

Intel i7 10700k işlemcisi hakkında fikrinizi duymak istiyorum. Bana bu işlemciye sahip bir bilgisayar vermek istiyorlar ve 2025'te buna değip değmeyeceğini veya çok daha üstün alternatifleri olup olmadığını bilmiyorum. Şu anda 12 yıllık bir bilgisayarım var ve hala biraz ömrü olsa da bazı açılardan modası geçmiş olduğunu düşünüyorum.

Diğer bileşenler şunlar olurdu:
  • 32 GB RAM
  • 2x 1TB NVME SSD
  • Omen 30L Kasa
  • Cooler Master 750W Gold Edition güç kaynağı

Fikir, eğer alırsam oyunlar, TV şovları ve filmler ve uygun VPN kullanarak uzaktan izleme için çok nadiren kullanmak olacaktır.

Şimdiden çok teşekkür ederim ve herhangi bir sorunuz olursa burada olacağım.
Saygılarımla.

• Omen 30L Kasa
Ne tür bir sistem bu? HP nin ürettiği hazır marka sistemlerden mi?
Bu tür bir hazır sistem mi? Hazır HP sistemlerden...

Ayrıca fiyat ne istiyorlar, dahası eldeki sistem parçalarınız nedir?

• Omen 30L Kasa
Ne tür bir sistem bu? HP nin ürettiği hazır marka sistemlerden mi?
Bu tür bir hazır sistem mi? Hazır HP sistemlerden...

Ayrıca fiyat ne istiyorlar, dahası eldeki sistem parçalarınız nedir?

Hayır, dediğim şey şu ki, o işlemciyi alıp almama konusunda emin değilim ya da bugün, 2025'te daha iyi alternatifler var mı? 12 yıllık olanın tek bir parçası bile kırılmadı ve her şey mükemmel çalışıyor.

Örneğin, bana verecekleri yenisinin birkaç arka bağlantısı var ve bunların arasında ses bağlantıları da var. aslında bu işlemciyi merak ediyorum tam olarak, bilgisayarın çok daha iyi olmayacağını merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler

Bütün bu bahsettikleriniz ikinci el ise, hiç ama hiç almaya falan uğraşmamanız yönünde düşünüyorum.
Intel i7 10700k
10. nesil 2020 teknolojisi
Buna uygun LGA1200 soket anakart gerekecek. Bulması zor ve fiyatı yüksek olacaktır.
İNTEL de şu anda 15. nesil diye tabir edilen aşamada..
Kasa ne derece kullanışlı soru işareti. Genelde bu tür kasalar sıkıntı yaratıyor.

Kullanım amacı sadece ve sadece web sörf, birkaç medya izleme vb. ise eldeki mevcut sistemle bir süre daha idare etme,...
İmkanlar dahilinde ise, bir kenara para biriktirme, zamana yayma, kullanım amacına göre yeterli düzeye ulaşınca AMD işlemcili bir sisteme yönelme bana akla daha yatkın geliyor...

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları