Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

13. ve 14. nesil Intel işlemcilerde olası sorunlar mı var?

TerasKatı

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar,

Intel i5 14600K işlemciyi satın almak istiyorum ancak biraz araştırma yaptıktan sonra Intel 13 ve 14 serisinde sorunlar olduğunu okudum. Bu voltaj sorunlarından en çok i9 ve i7 versiyonlarının etkilendiğini biliyorum. Doğru anladıysam BIOS güncellemesiyle çözülmesi lazım ama işlemcinizi bir şekilde kısıtlıyor.
Bu işlemciyle rahat edebilir miyim? Alırsam sorun yaşar mıyım kararsızım?

Merhaba arkadaşlar,

Intel i5 14600K işlemciyi satın almak istiyorum ancak biraz araştırma yaptıktan sonra Intel 13 ve 14 serisinde sorunlar olduğunu okudum. Bu voltaj sorunlarından en çok i9 ve i7 versiyonlarının etkilendiğini biliyorum. Doğru anladıysam BIOS güncellemesiyle çözülmesi lazım ama işlemcinizi bir şekilde kısıtlıyor.
Bu işlemciyle rahat edebilir miyim? Alırsam sorun yaşar mıyım kararsızım?
Şu anki pazar koşullarında 14600k, 9600x'ten daha ucuz ve daha hızlı. Anakarta çok fazla para vermediğiniz sürece neden olmasın ki? Oyunlar için geçerli bir alternatif olmaktan çıkana kadar, 2 nesil daha işlemci çıkmış olacak.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri