iPhone 15 MacBook Senkronizasyon Sorunu

serennay

Kıdemli Üye
iPhone 15'imin MacBook'umdaki iTunes ile senkronize olmaması gibi bir sorunum var. iPhone'umu aldığımdan beri her zaman bir sorun oldu. Takılıyken şarj oluyor ancak müzik vb. için senkronizasyon yok, önceki iPhone 13 mini de herhangi bir sorun olmadan senkronize oluyordu.

MacBook'um artık gerçekten eski yaklaşık 2010-2011 işletim sistemini ve iTunes'u mevcut en güncel sürüme güncellediğimi düşünüyorum.

Herhangi bir rehberlik sağlayabilir misiniz? Sorun sadece MacBook'umun çok eski olması mı?

Müzikleri aktarmak için geçici bir çözüm olarak indirilebilecek programlar olduğunu biliyorum ancak biraz hantal olduklarını düşünüyorum.

Mac veya PC ile senkronizasyon şunları gerektirir:
  • Finder'ı kullanan macOS Catalina 10.15 veya üzeri
  • iTunes 12.8 veya üzerini kullanarak macOS High Sierra 10.13'ten macOS Mojave 10.14.6'ya
Hangi macOS sürümünü kullanıyorsunuz?

Mac veya PC ile senkronizasyon şunları gerektirir:
  • Finder'ı kullanan macOS Catalina 10.15 veya üzeri
  • iTunes 12.8 veya üzerini kullanarak macOS High Sierra 10.13'ten macOS Mojave 10.14.6'ya
Hangi macOS sürümünü kullanıyorsunuz?

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bu sorunu doğruluyor. macOS'um Sierra Sürüm 10.12.6. Müziğimi MacBook'umdan iPhone'uma aktarmak için basit bir çözüm yolu hakkında düşünceleriniz var mı MobileTrans'ı kullanmayı denedim ama uzun süren bir deneyimdi ve pek işe yaramadı. Aktardığım albümlerin bazıları eksikti.

iPhone 15'imin MacBook'umdaki iTunes ile senkronize olmaması gibi bir sorunum var. iPhone'umu aldığımdan beri her zaman bir sorun oldu. Takılıyken şarj oluyor ancak müzik vb. için senkronizasyon yok, önceki iPhone 13 mini de herhangi bir sorun olmadan senkronize oluyordu.

MacBook'um artık gerçekten eski yaklaşık 2010-2011 işletim sistemini ve iTunes'u mevcut en güncel sürüme güncellediğimi düşünüyorum.

Herhangi bir rehberlik sağlayabilir misiniz? Sorun sadece MacBook'umun çok eski olması mı?

Müzikleri aktarmak için geçici bir çözüm olarak indirilebilecek programlar olduğunu biliyorum ancak biraz hantal olduklarını düşünüyorum.
iTunes artık kullanılmıyor diyebilirim, daha yeni macOS iPhone senkronizasyonu için Finder penceresini kullanıyor. Bununla birlikte MacBook'unuzu 2009 model bir işletim sistemine High Sierra güncelleyebilmeniz gerekir, bu sorununuzu çözmelidir lütfen önce bir yedekleme yapın çünkü bu büyük bir güncellemedir ve cihazınız kaldırmayabilir.

@serennay Merhaba, MobileDeviceUpdater'ı çalıştırırsanız, sorununuzu çözmelidir.

Bunu yapmak için, Finder'da Git menüsünün altında Klasöre Git'i seçin.

/System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework/Versions/Current/Resources yazın, veya kopyalayıp yapıştırın.

Açılan klasörde MobileDeviceUpdater'ı bulun ve çalıştırmak için çift tıklayın. Uygulamanın bilgisayarınızı kasmadan çalıştığını görecekseniz, ancak bu sorununuzu çözmelidir. Mac'inizi yeniden başlatmanız gerekebilir.