İyi ve ucuz bir güç kaynağı öner?

selimkurus

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba.

Güç kaynağım, 17 yıllık bir Thermaltake 750W Bronze, yakın zamanda bozuldu ve gelecek yıl bilgisayarımı tamamen değiştirmeyi planladığım için beni bu durumdan kurtaracak bir tane arıyorum.
Sahip olduğum sistem şu şekilde:
Ryzen 3600 CPU,
16GB DDR4
PB RAM, MSI B450M-A Pro Max
ekran kartı, Gigabyte GTX 1070 ekran kartı
500GB SSD, WD
SSD, 1TB Crucial MX
HDD, WD 1TB.

Söyledikleri gibi, iyi ve ucuz bir güç kaynağı önermenizi istiyorum.
Ayrıca Gigabyte UD850GM PG5 850W Gold'a da baktım, bu yüzden gelecekte bu güç kaynağını satın almam ama kablolamanın anakartım için işe yarayıp yaramayacağından emin değilim.

Neyse, siz uzman olduğunuz için önerilerinizi bekliyorum.
Saygılarımla ve teşekkürler!

Geleceği düşünerek benim aldığım gibi buna benzer bir şey almanızı tavsiye ederim:

Seasonic Focus GX-850 V4 850W ATX3.0 siyah

Başka bir Seasonic'im olduğu için bu güç kaynağını aldım, ancak yeni bilgisayarımı topladığımda, diğer güç kaynağımla sahip olmadığım grafik kartı kurulumuna sahip olmak için almaya karar verdim. Ancak eskisi (hala mükemmel durumda) bana hiç sorun çıkarmadığı için, şu anda sahip olduğum 2070 Super'dan daha güçlü bir grafik kartı düşünerek biraz daha fazla güce sahip aynı markayı almaya karar verdim.
Bazıları size diğer, daha ucuz markalardan bahsedecektir, ancak ben sadece kendi deneyimimden bahsediyorum!

Gigabyte olanı daha iyi, ancak bir tane satın alacaksanız, yeni PCIe 5.0 konnektörüne sahip model olduğundan emin olun

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları