Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba, çok garip bir sorun. Kendime yeni bir Asus TUF aldım, Windows 11'i yükledim, resmi Asus web sitesinden wifi ve bluetooth sürücülerini indirdim. Büyük bir gariplik fark ettim. Açıldıktan sonra 1-2 saat, hatta bazen sürekli olarak ekran yenileme hızı atlıyor. 4050 + Ryzen 7, kulağa ne kadar komik gelse de masaüstünü kaldırmalı. Video bağdaştırıcısı ayarlarında, Windows'ta ve NVIDIA denetim masasında 144Hz ayarladım. Ne oldu: Dizüstü bilgisayarı başlattığımda, birkaç saat boyunca gözlerim hertz'in açıkça 144 olmadığını, başka bir bilgisayardan alıştığımı görüyor, sonra nedense her şey rastgele bir anda akıcı hale geliyor. Yani aslında donanım başa çıkıyor, sistem yeni (virüs yok), ancak yenileme hızı kesinlikle yetersiz davranıyor. İlk defa bir AMD işlemci kullanıyorum. ASUS/AMD sınırlayıcılarını anlayan varsa lütfen söylesin, bir şey açıkça RAM'i veya işlemciyi kilitliyor (bu arada RAM, 4800 MHz'de 16 GB DDR5 bellekten oluşuyor). Ayrıca oyunlarda garip bir şey fark ettim, başlattığımda FPS DLSS ile normal bir War Thunder'da yaklaşık 30'du, açıkçası yetersizdi, yeniden başlattım, BIOS'u güncelledim ve şimdi 120 yine de atlıyor, ancak hertz normal çalışma sırasında ve masaüstünde daha da can sıkıcı. Şimdiden çok teşekkür ederim!