McAfee Virüsü Nasıl Yok Ederim

Son birkaç haftadır bu beni çileden çıkarıyor. İnternette bazı yardımlar buldum fakat, belli bir dosyalara gitmem isteniyor ve o o dosyalar Windows 11 bilgisayarımda yok veya bulamıyorum. Bunun için gerçekten işe yarayan bir olay var mı?
Kaldırılabilen bir ürünse kaldırma aracını çalıştırın:

McAfee MCPR (Kaldırma Aracı)

Yüklü olan tarayıcılar için talimatları kullanın.

Bilgisayarınızda sahte Macafee açılır pencereleri görünüyor

NOT: Tüm bildirimleri engellemek yerine, bildirimleri görüntülemesine izin verdiğiniz web sitelerinin bir listesini görüyorsanız, web sitelerinden bildirimleri kaldırmak en iyisidir.

McAfee'nin kendisi tamamen virüs arkadaşla kullanmayın tavsiye etmem yıllar önce keşfedilmiş bir şey ve halen kullanan insanlar var.

slm aslında windows proğramlarıyla çalışan pcye würüs proğramı yüklemek anlamsızz zaten windowsun kendine özgün antivürüs proğramı war adıdadefender ikinci bir vürüs proğramı yüklemek anlamsız bence my cafe zaten yüklü ola sisdemde vürüsü yayan o zaten mycafe yüklüse onu silmek çok basit
önce proğramın çalımasınını durduracan nerdemi görew yöneticisi açacan en alta sag tıklaıp görew yöneticisini seçerek önce orda çalışmasını pcenden biligileri aktarmasını engelleyaecen my cafeyi öyle kaldıracan bakdın kalkmıyor iyice yerleşmişse yardımcı kaldırıcı proğram olan hibit installeri googleden indirip kuracan onla kaldıracan tek etkili kaldırma odurbazı silme kaldırma proğramları yok degil war elbetteki ama en etkilisi hibit installerdir my cafeyi csürücüsündede görürsün zaten üsdüne sag tıklayıp dosya yöneticisini bulup içindeki yazılımları tek tek silerekde etkisiiz bıraka bilirsinizz mycafe genelde brosever yüklediğinizde beraberinde gelir oyüzden arama motoru yüklerken küçük kutucukları iyice dikkate almak lazım özelikle opra yüklerken gelir yerleşir asla silnimez görünür silinirr görew yöneticisinden çalışmasını engelleyip silecen

opera yüklerken çok dikkat edmek lazım genelde mycafe opera denen broseweri yüklerken beraberinde gelirrçok nalet bir proğramdır pcenizi açdıgınızda görew yönetisinde arkada çalışır gücü ve internetinizi yavaşlatır tek ilacı hibit installer denen silme proğramıdır çok etkilidirr kalmaz gibi görünür zorladıgınızda hibitte anında kalkar arkada bıraktıgı artık dosyalara kadar siler kople kaldırır

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri