Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Morarma izini nasıl hızlı bir şekilde geçirebilirim?

evrennese

Kıdemli Üye
Tamam beyler, bayanlar erkek arkadaşım bana bir morarıklık verdi ve bundan en kısa sürede kurtulmam gerekiyor, böylece ailem öğrenmez, en iyi şey ne olur morarıklığı nasıl geçiririm?

Sıcak bir kompres oluşturmak için bir bezi sıcak suya batırın (ama sizi yakacak kadar sıcak olmadığından emin olun), sonra hickey'inize bastırın. Yaklaşık 15 dakika orada tutun ve soğuduğunda yenisiyle değiştirin. Bu aslında buz veya soğuk kompres kullanmaktan çok daha etkilidir ve bunu biliyorum çünkü ikisini de denedim. :)

Bir hickey esasen bir morluktur ve renklendirme, içinde bulunduğu iyileşme yaşam döngüsüne bağlı olarak farklılık gösterir, ancak onu kapatmak için renk düzeltmesi yapabilir ve gizleyebilirsiniz. Taze bir hickey, yeşil veya sarı renk düzeltme kremiyle renk düzeltebileceğiniz kırmızı veya mor tonlara sahiptir. Ardından, cilt tonunuzla eşleşen veya bir ton daha açık bir kapatıcı kullanın. Makyajı pudra ile sabitleyin. Eğer hickey sarı/yeşil/mavi bir morluğa doğru ilerlediyse, muhtemelen önce daha şeftali rengi bir düzelticiye, ardından kapatıcıya ve pudraya ihtiyacınız olacaktır.