- 37
- 84
- 20
Blog yorumlarına izin vermek, pasif okuyucuları alıcıya dönüştürebilir. Peki moderasyon süresine değer mi? E-ticaret blogunuzda yorumlara izin veriyor musunuz ve bu, satışlara veya SEO'ya yardımcı oluyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yanlış bilgi olabilir ama bilmeni öneririm. Bunlar benim gördüklerim-bildiklerimdir.Blog yorumlarına izin vermek, pasif okuyucuları alıcıya dönüştürebilir. Peki moderasyon süresine değer mi? E-ticaret blogunuzda yorumlara izin veriyor musunuz ve bu, satışlara veya SEO'ya yardımcı oluyor mu?
Öneri için teşekkür ederim.Yanlış bilgi olabilir ama bilmeni öneririm. Bunlar benim gördüklerim-bildiklerimdir.
İnsanlar yorumları okurken, çok olumlu yorum olursa; bu parayla yorum yaptırmış gibi algılanıyor. Bunun dışında, moderasyon ekibine çok güveniyorsan denemeni öneririm. Fakat, bir beklenti olarak "herkes yorum yapacak" diye girme. Her içerik yorum almayabilir veya hiç kimse de yorum yapmayabilir. Bunlara dikkat etmelisin.
Rica ederim, ben gördüklerimi söylüyorum.Öneri için teşekkür ederim.
Google'ın AI'yı bunu önermiyor. Onun yerine kaliteli bağlantıları öneriyor.Elden geldiği sürece bloglara link bırakmak çok faydalıdır.