Bir sorum var. Yaklaşık beş yıldır Marshall amfileri kullanıyorum ve gerçekten harikalar, ama biraz sıkıldım. Özellikle gürültü azaltma özelliği olan yeni bir şey istiyorum. Son zamanlarda Nothing'in bu ürününe rastladım ve bana ilginç geldi.
Ve işin komik yanı şu: Hiç kimsenin onlara evet, bunlar sadece normal kulaklar diye tepki verdiğini görmedim. Her zaman bir görüş ayrılığı vardır ve hiç kimse istediğini elde edemedi.
İncelemelere dayanarak bazı teknik özellikler belirledim, ancak hiçbirini bizzat denemedim. Doğruluk için lütfen inceleme yazarlarına danışın:
Ve işin komik yanı şu: Hiç kimsenin onlara evet, bunlar sadece normal kulaklar diye tepki verdiğini görmedim. Her zaman bir görüş ayrılığı vardır ve hiç kimse istediğini elde edemedi.
İncelemelere dayanarak bazı teknik özellikler belirledim, ancak hiçbirini bizzat denemedim. Doğruluk için lütfen inceleme yazarlarına danışın:
- Sürücüler: 40 mm, KEF tarafından ayarlanmış. Sony değil, ama bodrum katındaki bir ofisten de değil.
- Gürültü azaltma (ANC): -42 dB'ye kadar. Yorumlara göre, Sony WH-1000XM5 ile neredeyse aynı performansı gösteriyor.
- Kodekler: LDAC, AAC, SBC. Yüksek çözünürlük destekleniyor, bu yüzden kullanılabilir.
- Pil ömrü: ANC kapalıyken (AAC ile) 80 saate kadar. Gürültü engelleme açıkken yaklaşık 35 saat.
- Mikrofonlar: 6 adet, bunlardan 4'ü aramalar için. Arama yapmak için ideal.
- Ağırlık: 329g. Karşılaştırma için, Major IV Marshall'lar 165g ağırlığında. Bu, bir buçuk kat daha ağır demek. Marshall'lardan sonra ne kadar fark yaratacağını bilmiyorum.
- Çoklu bağlantı, otomatik duraklatma, düşük gecikme modu 2026'nın tüm özellikleri mevcut.
- Malzemeler alüminyum, cam, plastik bir ürün için tamamen plastik değil, ama neyse ki öyle.
- Dahili ChatGPT özelliği var. Sadece Nothing telefonlarda çalıştığını öğrenene kadar kulağa hoş geliyor. Yani aslında gereksiz.