Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Office365'i ücretsiz kullanabilir miyim? Ben öğrenci değilim. E-posta ve ücretsiz OneDrive için kullandığım hesabım var. Ücretsiz kullanım koşulları nelerdir. Ömür boyu ücretsiz kalacak mı
Microsoft 365 lanet okuyarak bıraktım ve oldukça mutluyum. Google Workspace Daha az özelliği var ama kullanımının daha kolay olduğunu düşünüyorum. Microsoft 365'i kullanırken her zaman olması gerekenden daha karmaşık görünmesini sağlayan bir şeyler oluyordu. Hayal gücümün sınırlarını zorlayacak kadar büyük bir kullanıcı değilim ama Google Workspace'te üç kullanıcı olması, Microsoft 365'te Business Premium bir kullanıcı olmasından daha az. Ancak Google Sheets'e alışmam biraz zaman alacak...
Office365'i ücretsiz kullanabilir miyim? Ben öğrenci değilim. E-posta ve ücretsiz OneDrive için kullandığım hesabım var. Ücretsiz kullanım koşulları nelerdir. Ömür boyu ücretsiz kalacak mı
Bir hafta öncesine kadar her şey yolundaydı.
Office 365 abonesiyim ve eşim hesabımı paylaştı. İkimiz de e-postamız için Outlook kullanıyoruz ve bunu birkaç yıldır yapıyoruz.
Yaklaşık bir hafta önce Outlook'u bilgisayarından kayboldu. Diğer tüm Office uygulamaları iyi görünüyordu. Outlook'u geri almak için hiçbir şey yapamadık. Tüm e-postalarını, kişilerini ve Outlook ile ilişkili diğer her şeyi kaybetmişti.
Yapabileceğimiz en iyi şeyin aboneliğim aracılığıyla Office 365'i yeniden yüklemek...