Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Oyun bilgisayarı Rx 9070xt Hata Kodu 43?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan D-Sek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

D-Sek

Misafir
Ekran kartım görüntü vermiyor. Aygıt Yöneticisi'nde 43 hata kodu gösteriyor. Her şeyi denedim en son BIOS, en son Windows güncellemesi, ekran kartını çıkarıp tekrar takma, kabloları kontrol etme, DDU ile sürücüleri yeniden yükleme hiçbir şey işe yaramadı. Başka ne yapacağımı bilmiyorum. Hatta Windows'u bile yeniden yükledim.

Özellikler.

RX 9070XT

Ryzen 7 7800x3d

32 GB DDR5 6000 MHz

Anakart: Rock B850 Pro RS WiFi

Fraktal pop XL hava çantası

Gigabyte ICE 850W tam modüler güç kaynağı

Arctic 280mm 3 soğutucu

1TB NVMe SSD Kingston

DDU kullanarak mevcut sürücüyü tekrar kaldırmayı deneyin.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın (DDU bunu otomatik olarak yapmalıdır).

Her ihtimale karşı, AMD Temizleme Yardımcı Programını indirip çalıştırın.

BIOS'unuz gerçekten güncel mi? Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Karşılaştırmak istiyorum.

BIOS'ta Yeniden Boyutlandırılabilir BAR / Akıllı Erişim Belleği / 4G Üzeri Kod Çözme özelliğini etkin bırakın ( RDNA 4 için önemlidir).

BIOS'tan entegre grafik işlemcisini devre dışı bırakmak için: Gelişmiş → Entegre Grafik veya iGPU'ya (bazen "Kuzey Köprüsü" veya "AMD CBS" altında bulunur)
gidin . Entegre Grafik seçeneğini Devre Dışı olarak ayarlayın.

Güç kaynağını kontrol edin: İyi bir model (80+ Gold) en az 750-850 watt olmalıdır. Ucuz güç kaynaklarında genellikle "kirli güç" bulunur Kod 43.

Konuyu okuyanlar
1 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri