Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

PC'ye Günlük Olarak Android Yedeği Alma

Baran24

Kayıtlı Kullanıcı
Telefon verilerinizi günlük olarak PC'nize yedeklemenin kolay ve açık kaynaklı yollarının neler olduğunu bilmek istiyorum.

Bunu yapmak için Syncthing ve özelliklerini kullanıyorum. Ancak tüm telefon VERİLERİNİ yedeklememe izin vermiyor. Herhangi bir öneriniz var mı?

Telefon verilerinizi günlük olarak PC'nize yedeklemenin kolay ve açık kaynaklı yollarının neler olduğunu bilmek istiyorum.

Bunu yapmak için Syncthing ve özelliklerini kullanıyorum. Ancak tüm telefon VERİLERİNİ yedeklememe izin vermiyor. Herhangi bir öneriniz var mı?
Tam olarak hangi verileri yedeklemek istiyorsunuz? Medya mı? Bulut depolama mı?

Telefonu komple yedeklemeyi mi düşünüyorsun

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri