Photoshop, Dreamweaver gibi şeyler için Adobe'ye abone oluyor musunuz?

TerasKatı

Kayıtlı Kullanıcı
Adobe, iş modelini, program paketi için yazılım lisansını doğrudan satın almak yerine abonelik tabanlı bir modele dönüştürdüğüne göre, Photoshop, Dreamweaver gibi şeyler için Adobe'ye abone oluyor musunuz?

Ben mi? Ben ilk başta abone oluyordum ama sonra bıraktım ve şu anda Photoshop benzeri ihtiyaçlarım için tamamen ücretsiz olan GIMP kullanıyorum.

Şu anda görüntü düzenleme ihtiyaçlarım için yalnızca GIMP kullanıyorum ve video düzenleme için de DaVinci Resolve kullanıyorum, bu yüzden Adobe ürünlerini kullanmak için aylık ücret ödemeye gerek duymuyorum. Aslında daha önce hiç Adobe ürünleri kullanmamıştım, sadece çok pahalı ve bütçemin dışında olduklarını düşünüyordum.

Bilgisayarımda Photoshop vardı, ancak bilgisayarımı değiştirdiğimde yazılımı yeni bilgisayarıma yeniden yükleyemedim, bu nedenle satın aldığım yazılıma erişimimi kaybettim. Hiçbir Adobe hizmetine abone olmadım.

Gimp ve Affinity Designer 2 ve Affinity Photo 2 kullanıyorum. Affinity'yi %50 indirimdeyken satın aldım. İyi bir paket.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları