Programlama yapma ve kolaylıklar?

polatdoruk

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba. Bir süredir programlama yapıyorum ve bilgisayar bilimleri okuyorum. Sorunum. Her probleme olası çözümler buluyorum, ancak sonunda bunların oldukça zahmetli olduğunu ve muhtemelen daha kolay bir yol olduğunu fark ediyorum.

Kendi projelerim üzerinde çalışıyorum ve birçok araca sahip olduğum ama tatmin edici bir kodun nasıl olması gerektiği konusunda hiçbir fikrimin olmadığı bir noktaya geldim. Fazla mı düşünüyorum? Zamanla mı gelir? Yani, bir sorunu nasıl çözeceğim konusunda her zaman fikirlerim olduğu için mutluyum.

selam, ortaya bir şeyler çıkardıktan sonra "bunu ben yaptım ya" havasına girmen gerekiyor. bunun için opencode veya zcode gibi araçlarla vibe codign yap. Örneğin basit bir mobil uygulama veya mobil oyun. sonra onu yayınla marketlerde. en fazla 3-4 günlük iş (basit bir oyundan bahsediyorum). Sonra insanlar oyununu oynadıkça sen tatmin olacaksın. Ve bu yolun aslında sanıldığından çok da zor olmadığını göreceksin, benim düşünceme göre. Yani zamanında bende öyle düşünüyordum.

selam, ortaya bir şeyler çıkardıktan sonra "bunu ben yaptım ya" havasına girmen gerekiyor. bunun için opencode veya zcode gibi araçlarla vibe codign yap. Örneğin basit bir mobil uygulama veya mobil oyun. sonra onu yayınla marketlerde. en fazla 3-4 günlük iş (basit bir oyundan bahsediyorum). Sonra insanlar oyununu oynadıkça sen tatmin olacaksın. Ve bu yolun aslında sanıldığından çok da zor olmadığını göreceksin, benim düşünceme göre. Yani zamanında bende öyle düşünüyordum.
Hocam sen bu işi mi yapıyorsun ilham verdin ayrıca teşekkürler cesaretlendirdiğin için.

araçları kullanmayı öğren. Piyasada ne kadar araç varsa kurdu ol onların. Claude code, codex, opencode, zcode, openclaw, herness agent, devin, cursor, pentestcode. Youtube de tonla video var. Bunları kullanmayı öğrendikçe hem yazılım bilgin gelişir hemde ai bilgin.
bu süre zarfında ücretsiz yapay zekalara vs ihtiyacın olursada https://openrouter.ai , https://llmtr.com kullanabilirsin. bunlar bazı ai modellerini ücretsiz veriyor. buralardan ücretsiz modelleri alır yukarıda bahsettiğim araçlara bağlar ücretsiz geliştirme yapabilirsin

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri