PS5'teki ARC Raiders'da sesli sohbet artık çalışmıyor?

cerkol01

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar merhaba, oyun çıkışı her şey yolundaydı. Solo, ikili ve üçlülerde rastgele sesleri duyabiliyordum ve onlar da beni duyabiliyordu. Stella Montis yamasından sonraki ikinci gün civarında, sesli sohbetim aniden kayboldu: Kimseyi duyamıyordum ve kimse de beni duyamıyordu. Bir arkadaşımla birkaç kez denedim ve sesi tam anlamıyla birkaç saniyeliğine duyuluyordu, sonra hepsi bu kadardı. Ne zaman olduğunu hiç anlayamadım ve yeniden oluşturamadım.
Hiçbir ayarı değiştirmedim. PS5'in kendisinde partide ses çalışıyor. Başka oyunlarda da denedim ve orada da her şey yolunda, yani sorun ARC Raiders'a özgü. Reddit'te de benzer şikayetler gördüm ama yaygın görünmüyor. Birisi bunun Cloudflare'in engellenmesinden kaynaklanabileceğini söyledi, ama o zaman muhtemelen herkesi etkiler. Arkadaşlarımda her şey yolunda gidiyor.

Bu sorunla başka karşılaşan var mı?

İlk sürümde çalışıyordu ama son bir haftadır çalışmıyor. Daha doğrusu, herkesi duyabiliyorum ama onlar beni duyamıyor. Mikrofon çalışıyor, sinyal geliyor ve logoda sesin geldiğine dair bir işaret var. Ama Steam'de de aynı sorun var. Sorunu entegre ses kartında arıyorum. Yarın harici kartı alıp kontrol edeceğim.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları