RTX 5080 ekran kartında 2 saniyelik ekran titremesi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ekner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ekner

Kayıtlı Kullanıcı
Dün bir GeForce RTX 5080 aldım ve kurdum. Her yarım saatte bir, ekran yaklaşık 1-2 saniye boyunca titriyor. Bunun sebebi ne olabilir? RTX 5080 ekran kartında 2 saniyelik ekran titremesi nedeni ne olabilir arkadaşlar düşünüyorum yapay zekalara soruyorum hep aynı cevap alıyorum kabloları kontrol et doğru takıldığından emin ol belki 100 defa kontrol etmişimdir zaten.

Öncelikle bağlı kabloyu kontrol edin. Her iki ucunu da çıkarıp tekrar takın, hatta farklı bir kablo denemeyi de düşünebilirsiniz zararı olmaz.

Aksi takdirde, mevcut sürücüyü kaldırmak için DDU'yu kullanın, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve en son sürücüyü yükleyin.

Eğer hız aşırtma yaptıysanız, geri alın. Yanlış voltaj düşürme değerleri de hatalara neden olabilir.

Farklı bir kablo kullanmanıza, DDU ile sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemenize rağmen hız aşırtma veya voltaj düşürme işlemi gerçekleşmiyorsa, sorun monitörde olabilir.

Öncelikle bağlı kabloyu kontrol edin. Her iki ucunu da çıkarıp tekrar takın, hatta farklı bir kablo denemeyi de düşünebilirsiniz zararı olmaz.

Aksi takdirde, mevcut sürücüyü kaldırmak için DDU'yu kullanın, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve en son sürücüyü yükleyin.

Eğer hız aşırtma yaptıysanız, geri alın. Yanlış voltaj düşürme değerleri de hatalara neden olabilir.

Farklı bir kablo kullanmanıza, DDU ile sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemenize rağmen hız aşırtma veya voltaj düşürme işlemi gerçekleşmiyorsa, sorun monitörde olabilir.
DDU kullanmak yerine NVIDIA uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemek yeterli olmaz mıydı?

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri