Ekran kartına en fazla 25 bin TL civarında bütçe ayırabiliyorum. Özellikle Forza Horizon 6 ve yeni shader teknolojileri kullanan Indiana Jones gibi oyunlarda artık RX 570 ciddi şekilde yetersiz kalmaya başladı. Pragmata’yı oynayabildim fakat bazı haritalarda ciddi FPS düşüşleri yaşadım.
Bunun dışında, en yeni çıkan oyunlar hariç çoğu oyunda sistemim hâlâ oldukça iyi performans veriyor. Resident Evil Requiem gibi oyunlarda da büyük bir sorun yaşamadım.
Ancak çok güçlü bir ekran kartı alırsam işlemcim ve diğer bileşenler nedeniyle darboğaz oluşur mu diye endişe ediyorum. Bu sistem için mantıklı bir ekran kartı yükseltmesi ne olurdu?
Tercihim sıfır ürün olması ve mümkünse Amazon üzerinden alınabilmesi. Kullanılmış kart düşünmüyorum.
Sistem özellikleri
Bunun dışında, en yeni çıkan oyunlar hariç çoğu oyunda sistemim hâlâ oldukça iyi performans veriyor. Resident Evil Requiem gibi oyunlarda da büyük bir sorun yaşamadım.
Ancak çok güçlü bir ekran kartı alırsam işlemcim ve diğer bileşenler nedeniyle darboğaz oluşur mu diye endişe ediyorum. Bu sistem için mantıklı bir ekran kartı yükseltmesi ne olurdu?
Tercihim sıfır ürün olması ve mümkünse Amazon üzerinden alınabilmesi. Kullanılmış kart düşünmüyorum.
Sistem özellikleri
- Ryzen 5 3600 (6 çekirdek / 12 thread)
- Radeon RX 570
- MSI B450M PRO-M2 MAX
- 32 GB ram
- 1 TB SSD
- 900W PSU
- Arctic sıvı soğutma