Ryzen 7 7700X'in tasarımı Google'da gördüğünüzden farklı mı?

adnantani

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, şu anda yeni bir bilgisayar toplama sürecindeyim, daha doğrusu tüm parçaların gelmesini bekliyorum.

Bilgisayarım için Ryzen 7 7700x işlemciyi seçtim çünkü oyun performansı açısından harika olduğunu ve fiyat-performans oranının iyi olduğunu sık sık duymuştum. Geldiğinde, işlemcinin Google, TikTok vb. platformlardaki işlemcilerden farklı bir tasarıma sahip olduğunu fark ettim. Benimkinde AMD'nin alış familiar ahtapot tasarımı yok, bunun yerine resimde de görebileceğiniz gibi pürüzsüz kenarlar ve köşeler var.

Bunun neden böyle olduğunu, yanlış/eski bir ürün mü sipariş ettiğimi yoksa sahte bir ürün mü aldığımı öğrenmek istiyorum.

Eğer gerçekten de işe yaramaz bir şey aldığım ortaya çıkarsa, iyi bir alternatif bilen varsa sevinirim.

Umarım birisi en kısa sürede bana yardımcı olabilir.

Ryzen 7 7700X işlemci techforumtr.webp

Değerlendirmek zor. Ya sahte, ya da daha önceki bir örnek serisinden (ki bu durumda nihai tasarıma sahip olmaz) bir örnek, ya da başka bir şey.

Seri/model numarasını kontrol edin, bu sorunu çözmenize yardımcı olabilir. Aksi takdirde, geri göndermeniz en iyisidir.

Maalesef sahte bir ürünle karşılaştınız. Bu konfigürasyona sahip 7700/xer modeli bulunmamaktadır.

Baskı izi de çok garip bir şekilde hizasız görünüyor. Sanki biri eski işlemcileri zımparalayıp sonra da hızlıca yeniden damgalamış gibi.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri