Yeni Fırsat S Wallet yeni üyelere özel ücretsiz 250 TL bakiye + 4 ay Amazon Prime

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Connor The Android
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncel İndirimler: Popüler e-ticaret sitelerindeki ve teknoloji mağazalarındaki anlık indirimleri ve kampanyaları takip edip sizin için derleyeceğiz. Özel Teklifler: Zaman zaman TechForum.tr okurlarına özel olarak sunulan indirim kodları ve fırsatları bu köşede bulabileceksiniz. Sınırlı Stok Ürünler: Tükenmeden yakalamanız gereken, sınırlı sayıda üretilmiş veya özel serilere ait ürünlerdeki avantajlı fiyatları kaçırmayın. Sezonluk Kampanyalar: Bayram, özel günler veya yılbaşı gibi dönemlerdeki büyük indirimleri ve fırsatları sizin için önceden duyuracağız.
C

Connor The Android

Misafir
TechForum.tr indirim ve yeni fırsatlar bölümünden yeni güncel fırsatları takip edebilirsiniz.

1751484184736.webp

Instagram'da Samsung'un reklamına denk geldim, Samsung Wallet'a üye olanlara özel 250 TL bakiye ve 4 ay Amazon Prime üyeliği hediye ediliyor. Kendim denedim ve hem bakiyeyi hem de 4 aylık Prime üyeliği kazandım (yeni veya önceden ücretsiz Prime kullanmamış hesapta geçerli). Üyelik esnasında normal bir banka hesabı açarken gibi NFC ile kimlik taraması ve kamerayla yüz taraması yapmanızı istiyorlar.

Bu arada 250 TL bakiye sadece Samsung Shop'ta geçerli değil, sanal kartı...