Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Special Edition Kullananlar?

Taberani

Kayıtlı Kullanıcı
Yakın zamanda kendime bir model aldım. Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Special Edition. Benim için ses muhteşem, özellikle telefonda müzik dinlerken ve Smart Control uygulamasındaki ekolayzır yerine "Ses Kişiselleştirme" seçeneğini kullanırken. Bluetooth üzerinden kullanırsanız pil ömrü yaklaşık 3-4 hafta sürüyor. Gerçekten harika aramızda var mı başka kullanan?

Ekli dosyalar

• Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Special Edition TechForumTR (2).webp
    Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Special Edition TechForumTR (2).webp
    415.1 KB · Görüntüleme: 147
  • Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Special Edition TechForumTR (3).webp
    Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Special Edition TechForumTR (3).webp
    681.8 KB · Görüntüleme: 53
  • Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Special Edition TechForumTR (4).webp
    Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Special Edition TechForumTR (4).webp
    253.4 KB · Görüntüleme: 50
  • Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Special Edition TechForumTR (1).webp
    Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Special Edition TechForumTR (1).webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 52
Yan odadaki bir arkadaşımın, bilgisayara ve telefona bağlı olarak yaklaşık 2 hafta şarj etmeden dayanan bir Haylou S35'i var ve bunları her gün çok kullandığı için harika çalışıyor. Kullanımı önemli ölçüde azaltırsanız (günde 2-3 saat), bir ay boyunca sorunsuz bir şekilde dayanabilirler. Ben sadece yürüyüşlerde kullanıyorum (haftada 5-10 saat), bu yüzden genellikle birkaç ayda bir şarj ediyorum.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri