Snapchat'te neden bu kadar çok erkek zehirli davranışlar sergiliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BulL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BulL

Kayıtlı Kullanıcı
Snapchat'te birçok erkek beni arkadaş olarak ekliyor ve eğer birini çekici bulursam genellikle arkadaşlık isteğini kabul ediyorum. Ancak bana mesaj atan erkeklerin çoğu kısa sürede zehirli davranışlar sergilemeye başlıyor. Bu durum gerçek hayatta, tanıdığım insanlarla böyle değil. Snapchat'teki erkeklerin bu kadar zehirli olmasının bir nedeni var mı? Yoksa sadece ben mi hayal ediyorum?

Bunu aşağı yukarı hayal ediyorsunuz. Ama aslında bir seçim yaptınız ve kriter davranış değil, görünüş oldu.

Kaba insanlar, ya da başka bir deyişle bu insanların gerçek hayatta nasıl davranacakları, güzel bir kıza kur yapma olasılıkları da daha yüksek. Dolayısıyla, sizi ekleyenler arasında, ortalamanın üzerinde zehirli davranış sergileyen insan zaten var (örneğin Snapchat'te).

Anonimlik de gerisini hallediyor. Yani üç nedenin birleşimini yaşıyorsunuz, ancak sizin bakış açınızdan, platformdaki kullanıcıların çoğunluğunun böyle davrandığı ilk başta anlaşılıyor. Dürüst olmak gerekirse, Snapchat'in özellikle çekici kadınlarla nasıl ve hangi amaçlarla kullanıldığı göz önüne alındığında, bu durum beni şaşırtmazdı.

Oyla 0
Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri