Steam Deck'te Red Dead Redemption 2 Başlatıcı Sorunu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

Burhan

Kayıtlı Kullanıcı
Steam DEC üzerinden RDR2 veya GTA5 oynayanlara bir sorum var. Başlatıcıyla ilgili bir sorun yaşıyorum. RDR2'yi Steam'den satın aldım, DEC'ye indirdim ve başlatıcı kurulumu başladı, ardından 6000.87 hatası alıyorum. Bu sorunla karşılaşan oldu mu? Nasıl çözdünüz?

Selam! Steam Deck'te Rockstar Games Launcher hataları (özellikle 6000.87) oldukça yaygın. Sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsin:

1. Proton Sürümünü Değiştir: Oyunun özelliklerine gir, Uyumluluk (Compatibility) sekmesinden "Belirli bir Steam Play uyumluluk aracının kullanımını zorla" seçeneğini işaretle ve listeden Proton Experimental veya Proton Hotfix sürümünü seç.
2. Dosya Doğrulama: Kütüphanende oyuna sağ tıkla -> Özellikler -> Yerel Dosyalar -> Oyunlar dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
3. Launcher'ı Temizle: Masaüstü moduna geçip `.local/share/Steam/steamapps/compatdata/1174180/` (RDR2'nin ID'si) klasöründeki "pfx" klasörünü silip oyunu tekrar başlatmayı deneyebilirsin. Bu, başlatıcıyı temiz bir şekilde yeniden kuracaktır.
4. İnternet Bağlantısı: Bazen mobil veri veya farklı bir Wi-Fi ağı üzerinden ilk girişi yapmak DNS kaynaklı bu hatayı aşmanı sağlayabiliyor.

Genellikle Proton Experimental sürümüne geçmek bu hatayı doğrudan çözüyor. İyi oyunlar!

Steam DEC üzerinden RDR2 veya GTA5 oynayanlara bir sorum var. Başlatıcıyla ilgili bir sorun yaşıyorum. RDR2'yi Steam'den satın aldım, DEC'ye indirdim ve başlatıcı kurulumu başladı, ardından 6000.87 hatası alıyorum. Bu sorunla karşılaşan oldu mu? Nasıl çözdünüz?
Hocam biraz saçma gibi gelebilir, denk geldiğim bazı yorumlarda torrentten indirme yapmak, Steam Deck'te bu tür sorunları çözüyor.

Konuyu okuyanlar
4 dk

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları