Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Sürekli 333 sayısını görüyorum bu ne anlama geliyor?

BeNan

Kıdemli Üye
Başka birinin de bunu deneyimleyip deneyimlemediğini bilmiyorum ama son zamanlarda aynı sayıyı tekrar tekrar görüyorum: 333. Bunu televizyonda ve reklam panolarında görüyorum ve geçen gün aslında sabah 3:33'te rastgele uyandım ve tekrar uyuyamadım. Bunu özellikle 333 ile deneyimleyen var mı ve/veya bu sayının ne anlama gelebileceğini biliyor musunuz? Bir işaret gibi geliyor ama ne anlama geldiği hakkında hiçbir fikrim yok! Yardım edin!

Anlattığınız şey bir melek sayısı, koruyucu meleklerinizden gelen ve tekrar tekrar gördüğünüz bir sayının biçimini alan bir mesaj. Meleklerinizin sizi izlediğini ve yalnız olmadığınızı hatırlatan bir şey.

Özellikle, 333 hayatta doğru yolda olduğunuzun bir işaretidir, korkmuş veya emin olmasanız bile, bu yüzden devam edin ve kendinize güvenin. İstediğiniz geleceği tezahür ettirebilirsiniz, sadece buna layık olduğunuza inanmanız ve onu başarmak için çok çalışmanız gerekir.

Kesinlikle. 3 hayal gücü, ilham ve hafıza sayısıdır, ancak aynı zamanda numerolojide zihin düzlemine açılan kapı sayısıdır. İnsanların hayallerini, düşüncelerini, fikirlerini ve hedeflerini fiziksel gerçekliğe nasıl dönüştürdükleri sürecinde yer aldığı için önemli bir sayıdır. Çekim Yasası'nın belirttiği gibi: Düşündüğümüz şeyi gerçekleştiririz. 3 aynı zamanda birliği ve bir araya gelmeyi sembolize eder. Düşüncelerimizin yalnızca arzuladığımız her şeyi (hayal gücü aracılığıyla) tezahür ettirme gücüne sahip olmadığını, aynı zamanda her şeyi bir araya getirme, her şeyi tam bir daire haline getirerek tam başarıya ulaşma gücüne sahip olduğumuzu söyleyerek bunu bir adım öteye taşıdığını hatırlatır. Yalnızca hayal gücümüzle sınırlıyız.