Tabletler ve akıllı telefonlar arasında Wi-Fi kullanımında ne gibi farklar var?

yapaydin

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba,

Şu anda termal bir tatil dairesindeyiz ve Wi-Fi ile ilgili garip bir şey fark ettim. İnternete erişmek için çeşitli cihazlar kullanıyoruz bunlar arasında bir Samsung akıllı telefon, bir Samsung tablet ve biri Windows 11, diğeri Windows 8 yüklü iki dizüstü bilgisayar bulunuyor.

İşte cihazlar:

Windows 11 yüklü dizüstü bilgisayarımın Wi-Fi bağlantısı sürekli, sorunsuz ve istikrarlı. Samsung akıllı telefonum için de durum aynı.

Tabletteki bağlantı kesintili. Bazen bağlantı güçlü ve sorunsuz oluyor, bazen çok zayıflıyor, bazen de tamamen kayboluyor ve internete erişim mümkün olmuyor.

Windows 8 yüklü dizüstü bilgisayarımda, Wi-Fi ağı sistem ayarlarında bile görünmüyor. Sanki yokmuş gibi. Bu nedenle bağlantı kuramıyorum.

Tatil evinde 8 gündür bulunuyoruz ve bu sorunlar dün gece başladı. Ondan önce, 4 cihazın da internete erişiminde hiçbir sorun yoktu.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı? Tamamen şaşkınım. Özellikle de akıllı telefonumda sorunsuz çalışırken tabletimde sadece kısmen çalışması nasıl oluyor?

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri