Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaklaşan büyük bir psikoloji sınavım var ve çalışma ipuçlarınıza ihtiyacım var! Çalışmada hiç iyi olmadım, sürekli odaklanmamı kaybediyorum veya yapmam gereken diğer şeyler hakkında çok fazla endişeleniyorum ve bu noktada çok bitkin durumdayım. Peki sizin en iyi çalışma ipuçlarınız neler?? Oldukça çaresizim! Teşekkür ederim!!!!
Her seferinde çok sayıda insanın olduğu bir yere gitmek üzereyken ÇOK stresleniyorum. Oraya vardığımda aşırı rahatsız oluyorum ve herhangi biriyle konuşmakta zorlanıyorum. Kendimi garip hissediyorum ve tüm zamanımı evde olmayı dileyerek geçiriyorum. Arkadaş edinmek istiyorum ama insanlarla etkileşime giremediğimde arkadaş edinmek gerçekten zor oluyor. Lütfen bana sosyal kaygımın üstesinden nasıl geleceğim konusunda tavsiye verin!
Herkese Selam Bildiğiniz Gibi Windows'un Bir Çok İşletim Sistemi Vardır Peki Sizce Bunlardan En İyisi Hangisidir
Windows İşletim Sistemleri:
1. Windows 1.0
2. Windows 2.0
3. Windows 3.0
4. Windows 95
5. Windows 98
6. Windows ME
7. Windows XP
8. Windows Vista
9. Windows 7
10. Windows 8
11. Windows 8.1
12. Windows 10
13. Windows 11
Herkese Selam Bugün Yapay Zeka Gelecekte Nasıl Olacak Bunun Hakkında Siz Bana Örnekler Verin Bende Şimdi Size 1 Adet Vercem
Bence Gelecekte Yapay Zekalar Birsürü Şeyde Kullanılcak Ama En çok Robotlarda Robotlar Bizim Sorumluluklarımızı Yapacaklar Gündelik Hayatta Yaptığımız Herşeyi Yapabilecekler Ama Robotların Yapay Zekası Bozulursa Çok Tehlikeli Şeyler Yapabilirler Çünkü Yapay Zeka O Kadar Zeki Olacak ki Herşeyi Anlayabilcek Benim Söylemek İstediğim Şey Şu Yapay Zeka Görevinden dışarı...
Çok fazla kahve içiyorsanız, yıkadıktan sonra bile kahve fincanlarınızda muhtemelen kahverengi lekeler vardır. Bu lekeleri biraz karbonat ve suyla temizleyebilirsiniz. Kupanızda kahve veya çay lekeleri varsa, sadece biraz karbonat ve biraz su ekleyin macun kıvamına bile gelmesine gerek yok parmağınızla veya süngerle silin. Tamamen temiz.
ÖNERİ :D :ROFLMAO:🤲 Dua edin yeter