Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kodlama/komut dosyası oluşturma, forumumuzu geliştirmek ve özelleştirmek için sıklıkla büyük ölçüde güvendiğimiz bir şeydir. Kodlar çok yararlı olabilse de, kodlamanızı daha iyi performans için optimize etmek için her zaman uymak isteyebileceğiniz bazı yönergeler vardır, bu yüzden bunlardan bazılarını ele alacağım. Komut
Dosyalarını Harici Olarak Barındırma
Komut dosyalarını harici olarak barındırmak, kodlarınızın daha hızlı yüklenmesine yardımcı olabilir çünkü daha hızlı yükleme süreleri...
Herkese merhaba. Bu soruyu sormak için doğru bölüm olup olmadığından emin değilim. Android telefon için sıfırdan bir uygulama nasıl oluşturabilirim acaba? Neler yapmam gerekir nasıl bir yol izlemeliyim.
Teşekkür ederim
Saygılarımla
Bunun çok hassas... duygusal... ve aşırı öznel bir liste olduğunu ve kesinlikle kişiden kişiye değişeceğini... işletim sistemlerinin altmış yıllık evrimini, ister kelime işlemcilerle, ister derleyicilerle, ister sunucularla veya SDK'larla ilgili olsun, onlarca yılı kapsayan... zihninizi özgürleştirin... ve 'doğru' bir seçim diye bir şey yok, hatırlatmama izin verin.
her biriniz kendi yolunuzu çizin... ve kişisel en iyi 5 programlama aracınızı yazın.
ve hangi programlar en çok kez çıkarsa...
WordPress'e Giriş İle Sitenizi Oluşturun.
Öğrenme, WordPress'i tanımlamak, WordPress kullanılarak neler yapılabileceğini tartışmak, WordPress sitelerinin örneklerini keşfetmek, açık kaynağın ne anlama geldiğini açıklığa kavuşturmak ve temaların, eklentilerin önemini kısaca tartışmaktır.
WordPress nedir?
WordPress kendi web sitenizi veya blogunuzu oluşturmanıza izin verir. WordPress kullanılarak, çevrimiçi mağazalardan ve küçük işletmelerden, ünlü işletmelere kadar milyonlarca web sitesi...
Hastanelerin ve doktorların zamanlarını planlamalarına ve hastaların müsait zaman aralıklarına göre randevularını almalarına olanak tanıyan Klinik Randevu Rezervasyon Yönetim Uygulamasıdır.
Ayrıca doktorların hasta ziyaretlerini yönetebilmeleri, ilgili sorunları ve ilaç reçetelerini ekleyebilmeleri sayesinde hasta ziyaret yönetimi de desteklenmektedir.
İşte HastaneV1'in sunduğu bazı Temel Özellikler ve Kavramlar.
HastaneV1 - Laravel Clinic Randevu Rezervasyon Yönetimi
HastaneV1, birden...
Herkese merhaba, yerel olarak bir web sitesi tasarlıyorum, önce masaüstümde ki bir klasördeki dosyaya bağlanmam gerekiyor.
Klasör>alt klasör> dosya.html
Şunu kullanıyorum:
<a href="index-galeri.html">
Kulağa saçma geliyor biliyorum ama bir türlü beceremedim :D
Teşekkür ederim yardımcı olursanız