Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Unreal Engine 5'te oyunları nasıl optimize edeceklerini öğrenenler var mı?
Gerçekten Unreal Engine 5'te oyunları nasıl optimize edeceklerini öğrenenler var mı?
Sadece yakın zamanda çıkan Hell is Us, Metal Eden, Otherskin ve hatta RX 6600 ve Ryzen 5 5500'de bu bilinen yüklemeler ve takılmalar olmadan 60 kareyi kararlı bir şekilde test etmek için etrafta dolaştım, Otherskin hariç, bu üç oyunun en kötü grafiklere sahip oyunu en kötü optimizasyona sahip, ama yine de iş görür, bu arada, shader derlemesi olan tek oyun bu, nedenini bilmiyorum ama Hell is Us, Metal Eden'da böyle bir derleme yok, dolayısıyla takılma yok, bunu nasıl başardıklarını bilmiyorum, daha önce UE5'teki herhangi bir oyunda shader derlemesi vardı (sanırım).
Optimizasyondan pek anlamam, sanırım idrar motorunu uzun süre cilalayacaklar. Ama beni mutlu eden şey Frame Gen oldu. Black Myth: Wukong oynuyorum, idrar motoru 5, ama Frame Gen ile elde edilen sonuç benim için takdire şayan. Özellikle boss dövüşlerinde, herhangi bir takılma veya donma, savaşa tekrar başlamanız gerektiği anlamına geliyor. Frame Gen durumu çok iyi kurtarıyor.