Merhaba, yaklaşık 6 aydır Telegram'dan WhatsApp'a video paylaşmaya çalıştığım her seferinde WhatsApp'ta Bu video biçimi desteklenmiyor mesajını alıyorum. Eskiden mükemmel çalışıyordu ve ayrıca resim veya seslerle de sorunsuz çalışıyor. Ancak bu durum videolarda da başıma geliyor, ister Telegram'dan ister dosya gezgininden bu durumda, Android 13 sisteminde Android\data klasörüne erişebilen tek tarayıcı olan CX Explorer'dan göndereyim diyorum yine olmuyor.
Ayrıca videoyu yardımcı programlarla dönüştürmeyi, kırpmayı veya boyutunu küçültmeyi denedim ve hiçbir şey olmadı 10 saniyelik videolarda bile bu hatayı alıyorum.
Bir engelleme sorunu olması durumunda, iş telefonumdan, WhatsApp Business'tan denedim ve tam olarak aynı şey oldu.
Yardımcı olabilirse, telefonum Android 14 ve Xiaomi HyperOS ve şimdi bunu düşündüğümde HyperOS yerine MIUI kullandığımda videoları sorunsuz bir şekilde paylaşabildiğimi düşünüyorum.
Herhangi bir fikriniz var mı?
Ayrıca videoyu yardımcı programlarla dönüştürmeyi, kırpmayı veya boyutunu küçültmeyi denedim ve hiçbir şey olmadı 10 saniyelik videolarda bile bu hatayı alıyorum.
Bir engelleme sorunu olması durumunda, iş telefonumdan, WhatsApp Business'tan denedim ve tam olarak aynı şey oldu.
Yardımcı olabilirse, telefonum Android 14 ve Xiaomi HyperOS ve şimdi bunu düşündüğümde HyperOS yerine MIUI kullandığımda videoları sorunsuz bir şekilde paylaşabildiğimi düşünüyorum.
Herhangi bir fikriniz var mı?