Windows 10 "Otomatik Onarım Hazırlanıyor" ?

kokteyld

Kayıtlı Kullanıcı
Yardım edin, yakın zamanda Windows 7'den Windows 10'a yükselttim ve bir sorunla karşılaştım. Her sistem yeniden başlatmanın ardından " Otomatik Onarım Hazırlanıyor " ekranı açılıyor ve ardından mavi ekran mesajı geliyor. Birçok web sitesinde arama yaptım ama Windows'u çökertmeden sorunu çözmenin bir yolunu bulamadım. Yardımınızı umuyorum! Gelişmiş Seçenekler'e gidip oturum açarak bu mavi ekranı nasıl aşacağımı biliyorum (Gelişmiş Seçenekler - Sorun Giderme - Gelişmiş Seçenekler - Önyükleme Seçenekleri - Zorunlu sürücü doğrulamasını devre dışı bırakmak için sistemi yeniden başlatın). Bilgisayar artık normal çalışıyor, ancak bu, her yeniden başlatmamda görünen mavi ekran mesajını düzeltmiyor.

Sistemi sıfırdan kurmak daha iyidir, ancak sürücüleri güncellemenizi tavsiye ederim. Snappy Driver Installer'ın en son sürümünü indirin, sorununuza yardımcı olabilir.

Güvenli Mod'da mı açılıyor? Windows 10'da "Sistem Geri Yükleme" özelliği var mı, yoksa bu işletim sistemi aptallar tarafından mı yazıldı?