Windows 10'da tarayıcı seçimi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WebCiGo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Farklı tarayıcılar denedim. Son zamanlarda ana tarayıcım olarak MS Edge kullanıyorum çünkü benim için en hızlısı o. Chrome ve Opera, 4 GB RAM'imde epeyce yavaşlıyor ve kullanımı daha az konforlu. Emin olmasam da, belki de artık optimize edilmişlerdir. Edge'i birkaç yıldır kullanıyorum ve diğer tarayıcıları pek takip etmiyorum. Dedikleri gibi, işe yarıyorsa dokunmayın. Edge şu anda bana çok uygun.

Edge ve Chrome. Ben Edge kullanıyorum, Edge'de bazı hatalar var ama kullanımı keyifli. Keşke tarayıcının çözünürlüğünü düzeltseler. Bir sayfas %100 yakınlaştırmayla ziyaret ettiğimde, metin Chrome'da Edge'den daha kolay görünüyor. Bu birçok web sitesi için geçerli.

Windows 11 kullanıyorum.

Opera kişisel kullanıma yöneliktir. Kim bilir kaç yıldır kullanıyorum. Hesabım, hangi cihazı kullanırsam kullanayım (akıllı telefon, tablet veya bilgisayar) tüm yer imlerimi gösteriyor.

Edge, Chrome ve Firefox tamamen iş amaçlıdır. Ayrıca, çok sayıda iş yer imleri vardır ve her tarayıcının kendi hesabı vardır, böylece ana hesap arızalanırsa kolayca diğer cihazlara aktarılabilir veya geri yüklenebilirler.