Windows 11 dizüstü bilgisayarı ekran rengini televizyondaki gibi ayarlamak mümkün mü?

esersolmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Televizyondaki renklerin çok yoğun çok canlı olduğunu düşünenler, renk düğmesine basarak bunu anında değiştirebilirler.

(Renk yoğunluğunu zevkinize göre ayarlamak için + ve - düğmelerini kullanın. Kimileri gerçekten canlı renkleri sever neredeyse göz yorgunluğuna yol açacak kadar kimileri ise daha soluk renkleri tercih eder ve ardından eksi düğmesine basın. Ayrıca artı ve eksi düğmelerini kullanarak parlaklığı ve sesi de ayarlayabilirsiniz.)

Ancak, Windows 11'in en son sürümünü çalıştıran güncel bir dizüstü bilgisayarda bu mümkün değildir.

Fareyle ses seviyesini ve parlaklığı ayarlayabilirsiniz ancak ekranın renk yoğunluğunu ayarlayamazsınız.

Bunun için bir düğme yok (örneğin televizyondaki gibi). Renkler fabrikada ayarlandığı gibi canlı kalıyor (eğer birileri için çok güçlü ve çok yoğunsa, bu tamamen şanssızlık).

Sistemin içine biraz daha derinlemesine girip bunu değiştirmenin bir yolu var mı acaba? yani renkleri daha az canlı yoğun olacak şekilde ayarlamak gibi)

YouTube'da bununla ilgili bir video aradım ama bulamadım.

İnternette bununla ilgili (her şeyin adım adım açıklandığı) bir link aradım. Ama hiçbir şey bulamadım.

Gerçekten yapılabilecek hiçbir şey yok mu? Bu renk ayarını olduğu gibi kabul etmek zorunda mıyız? (Renkler ne kadar güçlü/parlak/yoğun olursa olsun).

Ya da bunu değiştirmenin (rengin bir kısmını çıkarmanın bir yolu var mı?

Ama belki burada bunu bilen usta bir bilgisayar korsanı vardır.

Renk yoğunluğunu nasıl ayarlayabilirim?

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri