Windows 7'yi NVME SSD'ye yükleme

Fatih1453

Kıdemli Üye
NVME SSD'li bir masaüstüm var, bilgisayarıma windows 7 yükleyemiyorum. NVME depolarını tanıyamaz. Kısa metotta herhangi biri benim sorunum için çözüm verebilir mi, bilgisayar başka herhangi bir kriter sorunsuz yükleyen Windows 7 ISO dosyası istiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz arkadaşlar.

Çözüm
Windows 7 ve Windows Server 2008 R2'de NVM Express'te yerel sürücü desteği eklemek için güncelleştirme, Microsoft bu konuda bir yazı yayınladı @Fatih1453 istersen bu yazıyı detaylı bir şekilde incele sorununu çözecektir.

Windows 7 ve Windows Server 2008 R2'de NVM Express'te yerel sürücü desteği eklemek için güncelleştirme, Microsoft bu konuda bir yazı yayınladı @Fatih1453 istersen bu yazıyı detaylı bir şekilde incele sorununu çözecektir.

Çözüm

@Boreas28 yardımın işe yaradı doğru bir işlem yaparak adımları takip edip kurulum yaptım sorunsuz bir işlem oldu teşekkür ederim.

Trend Konular