Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Windows ve Linux'u çift önyükleme yöntemiyle kurduğumdan beri Windows Update normal çalışmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dual
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dual

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Bir zamanlar Windows 11 ve Linux'u çift önyükleme ile kullandım (aslında iki kez, birinde GRUB ile, diğerini hatırlamıyorum). Her şeyi sildim ve Linux'a önyükleme yaptım, vs. Her şey normal çalışıyor ve GRUB da silindi, ancak şimdi şu oluyor. Her Windows güncellemesi yaptığımda şu uyarıyı alıyorum. "Bir şeyler ters gitti. Endişelenmeyin, değişiklikler geri alınıyor. Lütfen bilgisayarınıza dokunmayın." Bu her zaman güncellemeyi uzun süre geciktiriyor ve sonunda bir şeylerin ters gideceğinden korkuyorum. Ne yapabilirim?

Öncelikle Windows onarım araçlarını çalıştırmayı öneririm. Bunu yapmak için komut istemini yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki komutları çalıştırın (uzun sürse bile sonuncusu genellikle 1-2 saat boyunca %62,3'te takılı kalır ancak arka planda bir şeyler yapar).

SFC /scannow

DISM /Online /Cleanup-image /Checkhealth

DISM /Online /Cleanup-image /Scanhealth

DISM /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Konuyu okuyanlar
2 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri