Yeni bilgisayarımda Gmail hesabıma giriş yapamıyorum?

inancmucak

Kayıtlı Kullanıcı
Yeni bir bilgisayarım var, Windows 11 kullanıyorum. Gmail'e giriş yapamıyorum beni doğrulayamadıklarını söylüyor. Yedek e-posta adresime bir e-posta geldi ve orada evet, o bendim seçeneğine tıkladım. Yine de çalışmıyor.

Hesap kurtarma işlemini gerçekleştirebilirdim, ancak telefonumda ve tabletimde Gmail'e giriş yapmış durumdayım ve orada her şey çalışıyor.

Şimdi kurtarma işlemi yapsam, muhtemelen tamamen oturumdan çıkmış olurum, değil mi?

Bir fikri veya çözümü olan var mı?

Uzun zaman önce Outlook'tan çıkış yapmıştım, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Hesap kurtarma işlemini başlatman otomatik olarak telefon ve tabletteki oturumlarını kapatmaz. Eğer cihazların hâlâ hesabına erişebiliyorsa, bu aslında iyi bir işaret hesabın tamamen kilitlenmiş değil. Yeni bir bilgisayardan giriş yaptığın için Google bunu alışılmadık bir oturum açma denemesi olarak algılıyor olabilir. Özellikle yeni bir cihaz farklı IP adresi veya VPN kullanıyorsan bu doğrulama daha sık yaşanabiliyor.

-Telefonundaki Gmail veya Google uygulamasını açıp herhangi bir güvenlik bildirimi gelip gelmediğini kontrol et.
-Mümkünse aynı Wi-Fi ağına bağlıyken tekrar giriş yapmayı dene.
-VPN veya proxy kullanıyorsan kapat.
-Tarayıcının çerezlerini temizleyip gizli sekmede veya farklı bir tarayıcıyla tekrar dene.

Eğer telefon ve tablette oturumun açık kalmaya devam ediyorsa, gerekirse hesap kurtarma işlemini de yapabilirsin. Bu işlem normal şartlarda diğer cihazlardaki oturumları hemen sonlandırmaz. Yine de kurtarma bilgilerini (telefon numarası ve yedek e-posta) güncel tuttuğundan emin olmanda fayda var.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri