Zorin OS yükleniyor' da takılı kalıyor?

Çözüm
"Deneme" seçeneğini kullanın. USB belleğe bağlı olarak bu işlem biraz zaman alabilir.

İşe yaramıyor.

USB belleği değiştirin.

ISO dosyasını USB belleğe yazmak için Etcher veya Raspberry Imager kullanın, hatta daha iyisi Ventoy kullanın!

Tekrar deneyin.
Selam @delicesine daha önce bu konu ile ilgili arkadaşlar ZorinOS nasıl kurulur başlıklı rehber oluşturdu inceler misin? Yine de takıldığın yer olursa sor yardımcı olalım.

"Dene" seçeneğini seçerseniz, sistemin bazı bölümleri ram'e yüklenecektir. Bu işlem, bilgisayarınıza ve depolama kapasitenize bağlı olarak biraz zaman alabilir. Bu aşamada SSD veya HDD'nizde neler olduğu önemsizdir, çünkü orada herhangi bir okuma veya yazma işlemi gerçekleşmemektedir. Bu işlemler yalnızca kurulum işlemi tamamlandıktan ve işletim sistemi oraya kopyalanmaya başladıktan sonra gerçekleşecektir.

"Deneme" seçeneğini kullanın. USB belleğe bağlı olarak bu işlem biraz zaman alabilir.

İşe yaramıyor.

USB belleği değiştirin.

ISO dosyasını USB belleğe yazmak için Etcher veya Raspberry Imager kullanın, hatta daha iyisi Ventoy kullanın!

Tekrar deneyin.

Çözüm
Beyler yeni bir USB ye Raspberry Imager ile yazdım kurdum, sorunu böyle çözdüm Rufus problemli mi anlamadım ama sorunu Raspberry Imager i,le halletim @TeknoDeno teşekkürler.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri